+30.2118002444

Αποφράξεις Αιγάλεω

Αποφράξεις Αιγάλεω

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Αιγάλεω όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις αιγάλεω
 • Αποφράξεις Φρεατίων Αιγάλεω
 • Αποφράξεις Λεκάνης Αιγάλεω
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Αιγάλεω
 • Αποφράξεις ΥδρορροώνΑιγάλεω
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Αιγάλεω
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Αιγάλεω

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Αιγαλέου.

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Άλιμος απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Αιγάλεω

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Αιγάλεω σε όλη την Αττική. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων 10 χρόνων η εταιρεία μας εξακολουθεί να πρωτοπορεί και να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στον χώρο των αποφράξεων πάντα σε πολύ οικονομικές τιμές. Η εταιρεία μας θέλει να σας ευχαριστήσει μιας και όλα αυτά που έχουμε καταφέρει έως τώρα δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε την στήριξη σας. Για αυτό τον λόγο προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ακλουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου οι αποφράξεις Αιγάλεω εξοπλίζουν τόσο τα οχήματα όσο και τους τεχνικούς με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας διαθέτει πολυετή πείρα ώστε να σας λύσεις κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Οι αποφράξεις Αιγάλεω αναλαμβάνουν εργασίες αποφράξεων απολυμάνσεων αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Το τηλεφωνικό μας κέντρο μπορεί να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα και αργίες.

Αποφράξεις

Εάν έχετε έρθει αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο βούλωμα καλέστε τις αποφράξεις Αιγάλεω και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε απαλλαγεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι αποφράξεις Αιγάλεω αναλαμβάνουν κάθε τύπου απόφραξης (νιπτήρα ,νεροχύτη ,αποχέτευσης κα) λειτουργώντας πάντα με απόλυτα επαγγελματισμό. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα σε κάθε γωνία της Αθήνας. Ένα τηλεφώνημα σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο είναι αρκετό ώστε ένας από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας να είναι στην πόρτα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Αποφράξεις Θησείο.  Οι τεχνικοί της εταιρείας διαθέτουν πολυετή πείρα που τους βοήθα αρχικά να εντοπίζουν  γρήγορα και με ακρίβεια το σημείο που έχει βουλώσει και έπειτα με την χρήση εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας αποφράσουν το σημείο και επαναφέρουν το δίκτυο σε ομαλή λειτούργει. Οι τεχνικοί μας βρίσκονται στο πλευρό σας σε ότι και αν χρειαστώ 365 ημέρες τον χρόνο μέρα και νύχτα για να σας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλυτέρα.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Αιγάλεω ειδικεύονται στις απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες  εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε κάθε κτίριο του λεκανοπέδιου Αττικής. Η εταιρεία μας διαθέτει την αμπριά και την τεχνογνωσία ώστε να καταπολεμήσει κάθε παράσιτο ,έντομο και τρωκτικό που έχει εισβάλει στον χώρο σας . Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας έχει την ικανότητα να διαλέξει ανάλογα με το ειδή του παράσιτου που αντιμετωπίζουν το καταλληλότερο σκεύασμα για την καταπολέμηση του ενώ όταν το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές ώστε  τα αποτελέσματα να είναι μόνιμα. Αποφράξεις Νέος Κόσμος. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή για εσάς την οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας μιας και έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Με αυτόν τον τρόπο οι αποφράξεις Αιγάλεω δεσμεύονται πως θα σας απαλλάξουν από την ενοχλητική παρουσία των παράσιτων  γρήγορα ασφαλή και αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Αττική

Αποφράξεις Αιγάλεω

Οι αποφράξεις Αιγάλεω αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν αντλήσεις υδάτων σε περιπτώσει που πλημμυρίσει ο χώρος σας. Δυστυχώς οι πλημμύρες είναι συχνό φαινόμενο στην χώρα μας μιας και οι έντονες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του αποχετευτικού συστήματος έχουν σας αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι ειδικότερα αν είναι υπόγειοι ή ισόγειοι αφού εκεί τα νερά έχουν ευκολότερη πρόσβαση. Οι αποφράξεις Αιγάλεω διαθέτουν ειδικά βυτιοφόρα οχήματα τα όποια έχουν εξοπλιστεί με σύγχρονα μηχανήματα (αντλίες νερού ,μηχανήματα απορρόφησης). Έτσι ερχόμαστε στον χώρο σας και απαντούμε όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα επαναφέροντας τον χώρο στην αρχική του κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε να μην κινδυνεύει ούτε η περιουσία σας ούτε η υγεία σας μιας και τα ακάθαρτα ύδατα είναι φορείς ασθενειών. Οι αποφράξεις μπορούν να πραγματοποιήσουν αντλήσεις υδάτων όλο το 24ωρο 365 ημέρες τον καθώς και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!