+30.2118002444

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Αγία Παρασκευή όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις αγία παρασκευή
 • Αποφράξεις Φρεατίων Άγιοι Ανάργυροι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Άγιοι Ανάργυροι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Άγιοι Ανάργυροι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Άγιοι Ανάργυροι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Άγιοι Ανάργυροι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Άγιοι Ανάργυροι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Άγιος Στέφανος απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεις Άγια Παρασκευή σε όλη την Αθηνά. Έχοντας για εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία 10 χρονιά η εταιρεία μας συνεχίζει να πρωτοπορεί και να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Η συνεχής ανάπτυξη μας οφείλεται τόσο στην εμπιστοσύνη που μας δείχνεται όλα αυτά τα χρονιά όσο και στην συνεχόμενη τεχνολογική εξέλιξη των μέσων και των τεχνικών που χρησιμοποιούμε στις δουλειές που αναλαμβάνουμε.  Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από έμπειρους τεχνικούς οι όποιοι λειτουργούν με απολυτό επαγγελματισμό και είναι εξοπλισμένοι με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα ο σύγχρονος στόλος οχημάτων μας, μας βοηθού να φτάνουμε στον χώρο σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κύριος στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορούμε να σας προσφέρουμε.  Για αυτόν τον λόγο το κόστος για κάθε εργασία παραμένει όλα αυτά τα χρονιά σε χαμηλά επίπεδα ενώ δεν τοποθετούμε ποτέ κρυφές χρεώσεις. Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς.

Αποφράξεις

Η εταιρεία αποφράξεις Άγια Παρασκευή αναλαμβάνει  κάθε τύπου απόφραξης σε όλα τα  κτίρια στο λεκανοπέδιο Αττικής. Μια βουλωμένη αποχέτευση αποτελεί σοβαρό πρόβλημα και μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημίες. Με ένα τηλεφώνημα σας ένας έμπειρος τεχνικός έρχεται στον χώρο σας και με την χρήση διαγνωστικής κάμερας εντοπίζει με μεγάλη ακρίβεια το σημείο που φράζει το δίκτυο και στην συνεχεία είτε με την χρήση ατσάλινες είτε με το πιεστικό μηχάνημα επαναφέρουμε το δίκτυο  σε ομαλή λειτουργεί. Μπορείτε να μας καλέσετε για να αποφράξουμε το δίκτυο σας 24 ώρες το 24 όρο 7 μέρες την εβδομάδα μέρα και νύχτα. Τέλος δεν χρειάζεται για το ποσό θα κοστίσει μια απόφραξη  μιας και διαθέτουμε πολύ χαμηλές τιμές σε κάθε τύπου απόφραξης. Αποφράξεις Άνοιξη.

Απολυμάνσεις

Η εταιρεία αποφράξεις Άγια Παρασκευή ειδικεύεται στις απολυμάνσεις τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με παράσιτα έντομα η τρωκτικά άκρη μονό ένα τηλεφώνημα σας  και θα σας απαλλάξουμε από την ενοχλητική παρουσία τους. η εταιρεία διαθέτει πεπειραμένους τεχνικούς που διαθέτουν τις γνώσεις ώστε να επιλέξουν το καταλληλότερο σκεύασμα ανάλογα με την περίπτωση σας και αν το κρίνουν απαραίτητο να πραγματοποιήσουν επαναληπτικές εφαρμογές. Χρησιμοποιούμε φάρμακα τα όποια έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  ενώ έχουν ελέγχει και εγκριθεί από τον Ε.Ο.Φ. Έτσι καταπολεμούσε αποτελεσματικά κάθε παθογόνο μικροοργανισμό κάθε έντομο χωρίς όμως να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία της οικογένεια σας και των κατοικίδιων σας. Μετά από κάθε εργασία μας σας παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε πόση εταιρεία μας διαθέτει βαθιά οικολογική συνείδηση μια και τα φάρμακα που εφαρμόζουμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Αποφράξεις Αττική

Η εταιρεία αποφράξεις Άγια Παρασκευή είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε αν ποτέ πλημμυρίσει ο χώρος. Μια φραγμένη αποχέτευση η μια σπασμένη σωλήνωση είναι μερικές από τις αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος ειδικά αν είναι υπόγειος η ισόγειος. Με ένα τηλεφώνημα σας η εταιρεία μας στέλνει βυτιοφόρο όχημα εξοπλισμό με αντλίες και μηχανήματα απορρόφησης νερού και καθαρίζουν τον χώρο από καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Έτσι όχι μονό καθαρίζουμε τον χώρο άλλα και διασφαλίζουμε ότι δεν θα κινδυνέψει η υγεία σας η περιουσία σας. Γνωρίζουμε πως μπορεί να πλημμυρίσετε ανά πάσα στιγμή. Για αυτόν τον λόγο το τηλεφωνικό μας κέντρο παραμένει στην διάθεση  σας όλο το 24 όρο 365 μέρες το χρόνο για να σας εξυπηρετήσει

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!