+30.2118002444

Αποφράξεις Άνω Πατήσια

Αποφράξεις Άνω Πατήσια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Άνω Πατήσια όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις άνω πατήσια
 • Αποφράξεις Φρεατίων Άνω Πατήσια
 • Αποφράξεις Λεκάνης Άνω Πατήσια
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Άνω Πατήσια
 • Αποφράξεις Υδρορροών Άνω Πατήσια
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Άνω Πατήσια
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Άνω Πατήσια

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Άνω Πατησίων

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Αργυρούπολη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Άνω Πατήσια

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις Άνω Πατήσια σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις απολυμάνσεις καθώς και  αντλήσεις υδάτων. Όλα αυτά τα χρονιά συνεχίζουμε να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι για να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το αποχετευτικό τους δίκτυο. Οι Αποφράξεις Άνω Πατήσια  διαθέτουν άρτια καταρτισμένους τεχνικούς με πολυετή παρουσία στο χώρο οι όποιοι είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν σε ότι και αν χρειαστείτε. Παράλληλα δεν παραλείπουμε ποτέ να εναρμονιζόμαστε με την τεχνολογική πρόοδο του χώρου μας. Φροντίζουμε ώστε να αναβαθμίζουμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία με τα όποια εξοπλίζουμε τα οχήματα και το προσωπικό της εταιρείας. Να είστε βέβαιοι πως θα δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα σας. Αποφράξεις Άνοιξη.

Αποφράξεις

Εάν ψάχνετε για μια αποφρακτική η όποια θα σας απαλλάξει από κάποιο βούλωμα της αποχέτευσης τότε καλέστε τις Αποφράξεις Άνω Πατήσια . Πραγματοποιούμε κάθε τύπου απόφραξης με την χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού σε όλη την Αττική.  Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία σε κάθε σημείο της Αθηνάς τα όποια είναι μπορούν να είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή. Αποφράξεις Αρτέμιδα. Παράλληλα  τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και τα εργαλεία που διαθέτουμε χρησιμοποιούνται από τεχνικούς με πολυετή πείρα στον χώρο οι όποιοι αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλυτέρα. Έτσι με ένα τηλεφώνημα σας το συνεργείο είναι στον χώρο σας μέσα σε λίγα και με την βοήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού πραγματοποιούν την απόφραξη και επαναφέρουν το αποχετευτικό δίκτυο σε ομαλή λειτούργια.

Απολυμάνσεις

Οι Αποφράξεις Άνω Πατήσια δραστηριοποιούνται στον χώρο των απολυμάνσεων για πολλά χρονιά. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δεν είναι τυχαίο που πραγματοποιούμε τέτοιου είδους εργασίες σε χώρους  που συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ατόμων (σχολειά ,νοσοκομεία ,δημοσιά υπηρεσίες κ.α).  Τα συνεργεία απολυμάνσεων της εταιρείας μας συνεργάζονται με τον γεωπόνο ώστε  να αποφασίζουν την καλύτερη θεραπεία ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Συγχρόνως εάν κρίνουμε ότι δεν αρκεί μονό μια εφαρμογή για την καταπολέμηση των παράσιτων τότε πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές του φάρμακου ενώ μετά από κάθε εφαρμογή σας παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Αττική

Μια έντονη βροχόπτωση η ένα απρόοπτο βούλωμα είναι οι κυριότεροι λόγοι που μπορεί να πλημμυρήσει ο χώρος σας. Όταν ο χώρος σας είναι υπόγειος ή ισόγειος τότε αυξάνονται ραγδαία οι πιθανότητες να πλημμυρίσετε. Οι Αποφράξεις Άνω Πατήσια έρχονται στον χώρο σας σας και απομακρύνουν τα καθαρά και ακάθαρτα  ύδατα από αυτόν. οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας χειρίζονται σύγχρονα μηχανήματα  απορρόφησης νερού με τα όποια απομακρύνουν μεγάλες ποσότητες νερού μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι διασφαλίζουμε ότι δεν θα κινδυνέψει η περιουσία σας από τυχόν υλικές ζημιές. Γνωρίζουμε ποσό επιτακτική είναι η ανάγκη να επέμβουμε άμεσα όταν έχετε πρόβλημα με την υπερχείλιση υδάτων. Για αυτόν τον λόγο οι Αποφράξεις Άνω Πατήσια λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες.  

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!