+30.2118002444

Αποφράξεις Άνοιξη

Αποφράξεις Άνοιξη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Άνοιξη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις άνοιξη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Άνοιξη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Άνοιξη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Άνοιξη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Άνοιξη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Άνοιξη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Άνοιξη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Άνοιξης

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Άνω Λιόσια απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Άνοιξη

Η  εταιρία Alpha Αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις Άνοιξη σε όλη την Αττική.  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων για πάνω ΑΕΠ δέκα χρονιά συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία. Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων, απολυμάνσεων , αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις. Οι  πρωτοποριακές  λύσεις που παρέχουμε στον χώρο των αποφράξεων μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεων σας.  Η εκτάρια μας θόλου να σας ευχαριστήσει καθώς όλα αυτά που έχουμε πτυχή ως τώρα δεν θα έχον πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη σας. Για αυτό το λόγο προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε την ποιότητα των εργασιών που προσφέρουμε. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου μας αναβαθμίζοντας όλα τα μέσα που χρησιμοποιούμε. Θα πρέπει να τονίσουμε επίσης πως διαθέτουμε τεχνικούς με πολυετή πείρα οι όποιοι έχουν την ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που υπάρχει στο δίκτυο σας. Αποφράξεις Αγία Παρασκευή.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Άνοιξη αναλαμβάνουν κάθε τύπου απόφραξης σε κάθε κτήριο σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Λόγω της παρουσίας μας στο χώρο τα τελευταία 10 χρονιά είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αξιόπιστα κάθε βουλωμένη αποχέτευση ή βόθρο επαναφέροντας το δίκτυο σας σε ομαλή λειτουργιά. Αρκεί ένα τηλεφώνημα σας και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα βρίσκονται κοντά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα για να σας απαλλάξουν από κάθε βούλωμα. Φυσικά το πεπειραμένο μας προσωπικό είναι εξοπλισμένο με τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας (ατσάλινα, πιεστικό μηχάνημα) τα όποια αποφράσσουν άμεσα το προβληματικό σημείο. Οι αποφράξεις Άνοιξη βρίσκονται στο πλευρό σας σε ότι και αν χρειαστείτε καθώς διαθέτουμε τηλεφωνικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στη διάθεση σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αποφράξεις Άνω Πατήσια.

Απολυμάνσεις

Αν θέλετε να απαλλαγείτε για πάντα από την ενοχλητική πούσια των παράσιτων, των εντομών και των τρωκτικών οι Αποφράξεις Άνοιξη είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Η εταιρία μας εκτός από απολυμάνσεις αναλαμβάνει απεντομωσεις και μυοκτονίες σε κάθε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο χρησιμοποιώντας τα καλυτέρα φάρμακα. Οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες για τη διαχείριση της σωστής υγιεινής κα την αποτροπή μετάδοσης ασθενειών. Οι εργασίες αυτές γίνονται από τεχνικούς οι όποιοι διαθέτουν την πείρα και τεχνογνωσία ώστε να εφαρμόζεται κάθε φόρα η κατάλληλη θεραπεία για να λυθεί το πρόβλημα σας μια για πάντα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Ε.Ο.Φ. διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια της οικογενείας και τον κατοικίδιων σας. Οι αποφράξεις Άνοιξη παρέχουν ποιοτικές λύσεις μεριμνώντας για  την υγεία σας στις πιο οικονομικές τιμές σε όλη την Αττική.

Αποφράξεις Αττική

Όλοι γνωρίζουμε πως τα αντιπλημμυρικά έργα της χωράς μας είναι ανύπαρκτα και το αποχετευτικό σύστημα βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Μια έντονη βροχόπτωση η ένα απρόοπτο βούλωμα είναι από τους κυριότερους λόγους που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος σας. Ο αποφράξεις Άνοιξη αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν αντλήσεις υδάτων σε τέτοιες περιπτώσεις σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα συνεργεία της εταιρίας μας διαθέτουν όλα τα  σύγχρονα μηχανήματα που είναι απαραίτητα για να καθαρίσει ο χώρος σας. Με μια κλίση σας ένας από τους άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας για να σας απαλλάξει από καθαρά η ακάθαρτα νερά προστατεύοντας  την περιουσία σας. Στη συνεχεία κάνουμε απολύμανση στο χώρο μεριμνώντας για την προστασία της υγείας σας. Είναι σημαντική η άμεση επέμβαση μας όταν πλημμυρίσετε για αυτό και το τηλεφωνικό μας κέντρο παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!