+30.2118002444

Αποφράξεις Βριλήσσια

Αποφράξεις Βριλήσσια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Βριλήσσια όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις βριλήσσια
 • Αποφράξεις Φρεατίων Βριλήσσια
 • Αποφράξεις Λεκάνης Βριλήσσια
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Βριλήσσια
 • Αποφράξεις Υδρορροών Βριλήσσια
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Βριλήσσια
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Βριλήσσια

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Βριλησσίων

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Βύρωνας απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Βριλήσσια

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Βριλήσσια σε όλη την Αττική.  Σε περιόδους βαθιάς οικονομικής κρίσης η εταιρεία μας συνεχίζει να παρέχει αξιόπιστες λύσεις στις οικονομικότερες τιμές. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα σας εύκολα και γρήγορα. Διαθέτουμε ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγιο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται από ιδιωτικές κατοικίες μέχρι και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Έτσι δεν είναι τυχαία η εμπιστοσύνη και η στήριξη που μας δείχνουν αφού και εμείς προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάθε φόρα που χρειάζεται να σας εξυπηρετήσουμε. Όλες οι εργασίες μας εκτελούνται την ομάδα τεχνικών της εταιρείας. Οι τεχνικοί μας  ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό και το μεράκι για δουλειά που έχουν  και είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε ότι και αν χρειαστείτε. Φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε στο προσωπικό μας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε η εργασία να γίνεται πιο γριγρί πιο εύκολα δίχως να πέφτει η ποιότητα της.

Αποφράξεις

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως οι αποφράξεις Βριλήσσια είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες σε θέματα αποφράξεων. Αν το αποχετευτικό σας δίκτυο δεν λειτουργεί ομαλά τότε καλέστε τις αποφράξεις Βριλήσσια. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή. Τα συνεργεία αποφράξεων απαρτίζονται από τεχνικούς με πολυετή παρουσία στον χώρο που τους προσδίδει την πείρα που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν κάθε ζήτημα του αποχετευτικού σας δικτύου όσο πολύπλοκο και αν είναι. Με την βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να έχουμε στην διάθεση μας εκσυγχρονισμένα εργαλεία και μηχανήματα  με τα όποια μειώνεται ο χρόνος που χρειάζεται να γίνει μια απόφραξη ενώ συγχρόνως ποιότητα της εργασίας μας αυξάνεται. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε ώστε το αποχετευτικό σας δίκτυο θα εξακολουθεί να λειτουργεί ομαλά χωρίς να επηρεάζεται η ροη του νερού. Έτσι δίχως αμφιβολία οι αποφράξεις θα σας λύσουν κάθε πρόβλημα  απροόπτου βουλώματος που θα προκύψει.

Απολυμάνσεις

Γνωρίζουμε πως όσο περνάνε τα χρονιά τα παράσιτα τα έντομα και τα τρωκτικά  γίνονται πιο ανθεκτικά σε φάρμακα του εμπορίου. Έτσι όταν εισβάλλει στον χώρο σας ένα παράσιτο καλέστε τις αποφράξεις Βριλήσσια ώστε να σας απαλλάξουμε από την ενοχλητική τους παρουσία. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικής χώρους για πάνω από 10 χρονιά. Χρησιμοποιώντας τις καταλληλότερες και πιο ασφαλής μεθόδους μπορούμε και απομακρύνουμε από τον χώρο σας κάθε παράσιτο όσο ανθεκτικό και αν είναι. Η επιλογή της θεραπείας που θα εφαρμόσουμε εξαρτάται από το είδος του παράσιτου και το είδος του χώρου που έχει προσβάλει. Δείγμα της σωστή δουλείας που κάνουμε αποτελεί το πελατολόγιο μας το οποίο περιλαμβάνει χώρους που  συγκεντρώνονται μεγάλος αριθμός ατόμων και χρειάζεται να διατηρηθεί η υγιεινή του χώρου όπως σχολειά νοσοκομεία και δημοσιές υπηρεσίες.

Αποφράξεις Βριλήσσια

Αποφράξεις Αττική

Γνωρίζουμε ποσό σημαντικό είναι εσάς να προστατέψετε τον χώρο σας. Έτσι σε περίπτωση που πλημμυρίσετε θέλετε να απομακρυνθούν τα νερά πολύ γρήγορα από τον χώρο σας ώστε να μην κινδυνεύει η περιουσία σας.  Οι αποφράξεις Βριλήσσια σας υπόσχονται άμεση επέμβαση όταν χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας. Η εταιρεία μας λίγα λεπτά μετά την κλήση σας  θα είναι στον χώρο σας για να σας εξυπηρέτηση. Με το ειδικό βυτιοφόρο όχημα που διαθέτουμε και τις Αντίλλες με τις όποιες είναι εξοπλισμένο μπορούμε και απαντούμε όλα τα καθαρά και ακάθαρτα νερά που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες υλικές ζημιές. Μετά την εργασία της απάντησης πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα στον χώρο. Με αυτόν τον τρόπο εξοντώνουμε κάθε παθογόνο μικρόβιο που υπάρχει στα ακάθαρτα ύδατα. Οι αποφράξεις Βριλήσσια μπορούν να σας εξυπηρετήσουν όλο 24ωρο όλες τις ήμερες του χρόνου άλλα και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!